Η «φαρσοκωμωδία» συνεχίζεται

Με αγωνία αναμενόταν το σημερινό ΔΣ της Football League όχι τόσο για το αποτέλεσμά του, όσο για το τι θα εκτυλισσόταν στη σημερινή συζήτηση. Εκ προοιμίου ήταν γνωστό ότι τα μέλη του συνεταιρισμού ούτε που ήθελαν να ακούν για αλλαγή του «3-3» (δηλ. να υποβιβαστούν από τη Super League και αντίστοιχα να ανεβούν από τη Football League 3 ομάδες) και δεν επρόκειτο να «κουνηθούν» από τη συγκεκριμένη θέση.

Αυτή ήταν σύμφωνα με το contra.gr και η θέση του προέδρου της Λίγκας, Σπύρου Καλογιάννη, με την ομοσπονδία να λαμβάνει την τελική απόφαση.

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης εξοργίστηκε από τη μετριοπαθή στάση του Σπύρου Καλογιάννη, χαρακτηρίζοντάς τον και «υπάλληλο της ΕΠΟ». «Με την πρόταση που φέρνει ο πρόεδρος, εξουσιοδοτούμε την ΕΠΟ να πάρει απόφαση, αλλά της δίνουμε το δικαίωμα να αποφασίσει ό,τι εκείνη θέλει! Μετά πώς θα προσφύγουμε αν αποφασίσει να πέσουν δύο και να ανέβουν δύο; Ουσιαστικά της προσφέρουμε τη δέσμευση που ζητούσε, δηλαδή το να δεχτούμε όποια απόφαση πάρει και να μην προσφύγουμε», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Νίκης καταθέτοντας ταυτόχρονα πρόταση μομφής ζητώντας του να παραιτηθεί. Η αρχική αντίδραση του κ. Καλογιάννη ήταν η πρόθεσή του να προκηρύξει εκλογές στις 15 Ιανουαρίου, αλλά βέβαια είναι αβέβαιο τι θα συμβεί.

Κατόπιν των αντιδράσεων αυτών, η αρχική πρόταση αποσύρθηκε και αυτό που αποφασίσθηκε είναι η αμετακίνητη θέση στο «3-3». Σε αντίθετη περίπτωση μάλιστα δεν αποκλείεται η προσφυγή σε αθλητικά αλλά και πολιτικά δικαστήρια.

Η Super League από την πλευρά της προτίθεται να αποσύρει και την μέση λύση που είχε προτείνει με το «2+1» (μπαράζ) και θα πετάξει το… μπαλάκι στην ΕΠΟ ώστε να αποφασίσει εκείνη για την τύχη αυτού του ζητήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα