Η Φλωρεντία «κερδίζει» τον Κουαδράδο!

Με μία εκπληκτική προσφορά, που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ, η Φιορεντίνα βρίσκεται πολύ κοντά στην… ανατροπή και στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χουάν Κουαδράδο!

Η ομάδα της Φλωρεντίας προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό να πείσει τον διεθνή Κολομβιανό και όπως φαίνεται βρήκε τον τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για την υπογραφή νέου πενταετούς συμβολαίου, έναντι 4,25 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο! Ο 26άχρονος παίκτης έχει σχεδόν καταλήξει στην απόφασή του, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προκύψει θέμα μεταγραφής στο μέλλον. Στην παρούσα φάση, πάντως, επιλέγει να παραμείνει στην πανέμορφη Φλωρεντία και να αγωνιστεί με τη φανέλα των «Βιόλα» για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη.

Για τον Κουαδράδο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και από την Μπαρτσελόνα, με τις οποίες διεξήχθησαν συζητήσεις το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την Αγγλία, ο Κολομβιανός είχε συμφωνήσει προφορικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ετοίμαζε συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτησή του. Όπως φαίνεται, η διοίκηση της Φιορεντίνα θα προλάβει τις εξελίξεις, εκτός και αν τα αντανακλαστικά των «κόκκινων διαβόλων» είναι τόσο γρήγορα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα