“Η χώρα δεν χρειάζεται μία καρικατούρα δικομματισμού, αλλά σχέδιο και λύσεις”

Το δικό της σχόλιο για την τηλεμαχία Τσίπρα- Μεϊμαράκη έκανε η ΔΗΜΑΡ. Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος τόνισε πως «Σήμερα, η χώρα δεν χρειάζεται μία καρικατούρα δικομματισμού, χρειάζεται σχέδιο και λύσεις», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στην τηλεμαχία των δύο μονομάχων της εξουσίας είδαμε και ακούσαμε πολλά. Δυστυχώς δεν ακούσαμε όμως τίποτε για το σχέδιο της επόμενης ημέρας. Η απαρίθμηση των θλιβερών στοιχείων της πραγματικής οικονομίας δεν δίνει δουλειές στα εκατομμύρια των ανέργων, δεν σταματά την συρρίκνωση των συντάξεων ούτε βρίσκει λύσεις για την κρίση στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα.

Η χώρα έζησε τον δεξιό λαϊκισμό στα Ζάππεια της ΝΔ και τον αριστερό λαϊκισμό του προγράμματος Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, η χώρα δεν χρειάζεται μία καρικατούρα δικομματισμού, χρειάζεται σχέδιο και λύσεις. Οι πολίτες στις 20 Σεπτεμβρίου θα επιβάλλουν τις συνεργασίες με την ψήφο τους στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία για ένα ισχυρό και προοδευτικό και μεταρρυθμιστικό πόλο διακυβέρνησης της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα