Η 32χρονη πορνοστάρ που θέλει να γίνει πρόεδρος της Ρωσίας!(φωτο)

Μια πορνοστάρ για πρόεδρος της Ρωσίας απέναντι στον Βλαντιμίρ Πούτιν! Ναι καλά διαβάσατε αφού η χυμώδης Έλενα Μπέρκοβα ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά της (είναι η τέταρτη γυναίκα για την προεδρία) για τις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν το 2018. Η 32χρονη δεν είχε διστάσει να διεκδικήσει παλαιότερα και τη δημαρχία του Σότσι.

Τι υπόσχεται να κάνει

Στις… προεκλογικές της υποσχέσεις περιλαμβάνεται και η καθιέρωση της θανατικής ποινής για περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, επειδή, όπως λέει, έχει… σιχαθεί τους ανθρώπους σαν τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν -τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ με τη «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων για σεξουαλική παρενόχληση διάσημων -και μη- γυναικών.

Η ίδια δεσμεύθηκε ότι θα θέσει περιορισμούς στη διαδικασία των διαζυγίων, κυρίως για τους άντρες, θα εισάγει την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία -λέει μάλιστα ότι θα κάνει υποχρεωτικά και τα… διαγωνίσματα στο εν λόγω μάθημα- και θα μετατρέψει σε ποινικό αδίκημα το να φοράνε οι γυναίκες… φούστα με μήκος μεγαλύτερο των 40 εκατοστών!

Οι εξαγγελίες της, πάντως, έγιναν δεκτές με… ανάμεικτες αντιδράσεις από τους 639.000 «followers» της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα