Η COSMOTE TV στηρίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας

Η COSMOTE TV στηρίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά ως Μεγάλος Χορηγός το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, που φέτος ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως την 1η Οκτωβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,

Στο πλαίσιο της χορηγίας, η εταιρεία προσφέρει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να κερδίσουν 50 διπλές προσκλήσεις, για να παρακολουθήσουν μία ταινία της επιλογής τους στο φετινό φεστιβάλ, μέσω διαγωνισμού στην σελίδα της στο Facebook.

Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας ανοίγει αυλαία με τη νέα ταινία του Τοντ Χέινς «Wonderstruck», με τις Τζούλιαν Μουρ και Μισέλ Γουίλιαμς, και το πρόγραμμά του περιλαμβάνει και φέτος πολυσυζητημένες κινηματογραφικές πρεμιέρες, μοναδικά αφιερώματα, πολυαναμενόμενα μουσικά φιλμ, ντοκιμαντέρ αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, πάρτι, αλλά και ειδικές προβολές με τη συμμετοχή ηθοποιών και δημιουργών του παγκόσμιου σινεμά.

Το φεστιβάλ θα τιμήσει με την παρουσία της, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Βανέσα Ρέντγκρεϊβ. Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (12.00).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα