Η Guardian προειδοποιεί για τον αποκλεισμό των ομάδων

Κι ενώ η FIFA δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ποιες θα είναι οι κυρώσεις σε περίπτωση που διακοπεί οριστικά το Κύπελλο Ελλάδας, η έγκυρη βρετανική εφημερίδα, «The Guardian», αναφέρει σε δημοσίευμά της πως αυτές θα είναι ο αποκλεισμός συλλόγων και Εθνικής ομάδας από κάθε διοργάνωση, άγνωστο για πόσο καιρό!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Οι ελληνικές ομάδες ίσως αντιμετωπίσουν απαγόρευση συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού να μην πάρει πίσω από την απόφασή του για διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από περιστατικό βίας σε γήπεδο.
Η FIFA και η UEFA έστειλαν γράμμα στις ελληνικές αρχές την περασμένη Παρασκευή απαιτώντας τον ορισμό των αγώνων Κυπέλλου μέχρι την 1η Απριλίου κι αν το τελεσίγραφο παρέλθη ίσως υπάρξει αποκλεισμός της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δηλαδή απαγόρευση συμμετοχής των συλλόγων και της Εθνικής Ελλάδας από ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις»
Το δημοσιεύματα προσθέτει και τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, τους λόγους της εμμονής του στην απόφασή του και την προσφυγή της ΕΠΟ στο ΣτΕ.

Εδώ το Link της έγκυρης βρετανικής εφημερίδας: http://www.theguardian.com/football/2016/mar/23/greece-could-face-europe-ban-authorities-uphold-cup-cancellation

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα