Η Primera Division ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Μπεργκ

Κακά τα ψέματα, όπου υπάρχουν πυκνοί καπνοί, έχει αρπάξει πυρκαγιά. Η ισπανική Μάλαγα όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά επεξεργάζεται πρόταση που θ’ αφήσει ικανοποιημένο και τον Σουηδό επιθετικό και τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, η Μάλαγα προσφέρει… ελληνικό τρόπο ζωής στον Σκανδιναβό και στην οικογένειά του που τόσο λατρεύουν τη χώρα μας.

Η Μάλαγα είναι ομάδα που ταιριάζει απόλυτα στον Μάρκους Μπεργκ. Εδώ και μία δεκαετία βρίσκεται ανελλιπώς στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και τι κάνει; Σώνεται σχετικά εύκολα και προσπαθεί να κάνει το βήμα παραπάνω για να βγει στην Ευρώπη. Το έκανε μόνο μία φορά και θέλει να το ξανακάνει.

Με τον Μπεργκ θα βρει ευκολότερα δέκα ή και παραπάνω γκολ που μπορεί να την εκτοξεύσουν στην έκτη ή στην έβδομη θέση και αυτή να είναι προνομιούχα. Πιο ψηλά δύσκολα πας στην Primera Division με Ρεάλ, Μπάρτσα, Ατλέτικο και Σεβίλλη να έχουν κλεισμένη την τετράδα και Βαλένθια, Μπιλμπάο και Βιαγιαρεάλ να είναι πάντα δυνατές.

Η υπόθεση έχει αρκετό ψωμί και οι Ισπανοί της Μάλαγα έχουν στα υπ’ όψιν τους πως η ρήτρα είναι κοντά στα δέκα εκατομμύρια και η πρώτη τους πρόταση αναμένεται να ξεπερνά τα 8.000.000 ευρώ. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον η αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου και φυσικά του Παναθηναϊκού κόσμου…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα