Η Skoda Ξάνθη ανεβάζει «στροφές» με Λουσέρο!

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Skoda Ξάνθης, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Αργεντινό ακραίο επιθετικό, Όσκαρ Αντριάν Λουσέρο!

Ο 29άχρονος ποδοσφαιριστής έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική. Ο Αργεντινός παίκτης υπέγραψε για έναν χρόνο στην Ξάνθη, με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμη. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στις Νιούελς Ολντ Μπόις, Ρασίνγκ Κλουμπ, Ολίμπο, Πανθρακικό, ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ πέρυσι με τον Απόλλωνα είχε 12 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, που αγωνίστηκε στην Ελλάδα.

Η Ξάνθη θα συνεχίσει τις επαφές με τους μεταγραφικούς της στόχους, με σκοπό να έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του προγραμματισμού μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ώστε ο Σάκης Τσιώλης να έχει τη δυνατότητα να δουλέψει πάνω σε θέματα τακτικής με το σύνολο των ποδοσφαιριστών που θα έχει στη διάθεσή του, στη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι μεταγραφές γίνονται μετά από εισήγηση του Σάκη Τσιώλη, πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση και το μεταγραφικό επιτελείο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα