Η summer sexy φωτογράφιση της Οικονομάκου- Τι απαντάει στους επικριτές για τη χλιδάτη ζωή της (εικόνες)

 

Μια άκρως καλοκαιρινή φωτογράφιση για τις ανάγκες του περιοδικού Down Town πραγματοποίησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός αφού μίλησε για τα επαγγελματικά της, τον έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, απάντησε και σε αυτούς που την κατακρίνουν για τον πλουσιοπάροχο τρόπο ζωής που επιδεικνύει στο Instagram.

 

Η ζωή σου στο Instagram μοιάζει τέλεια. Ομορφιά, επαγγελματικές επιτυχίες, ταξίδια, σε όλον τον κόσμο, μια πολύ καλή σχέση. Μέχρι και η βλεφαρίδα σου είναι κάγκελο όταν ξυπνάς. Είναι στ’ αλήθεια όλα τόσο τέλεια;

«Καταρχάς, η βλεφαρίδα είναι κάγκελο γιατί είναι ψεύτικη και μόνιμη. Η ζωή μου είναι μια χαρά. Αυτοί που με αγαπάνε το χαίρονται πολύ. Όσοι δεν το χαίρονται είναι δικό τους το πρόβλημα και δεν με πειράζει. Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτή την ζωή υπάρχει φθόνος και ζήλια. Οπότε καταλαβαίνω όσους μπορεί να μην χαίρονται με την χαρά μου. Ούτε έχω αυτή την απαίτηση. Δεν ξέρω όμως τι θα πει τέλεια ζωή. Ως Αθηνά προσπαθώ να δημιουργήσω συνθήκες ζωής που να με κάνουν ευτυχισμένη. Προφανώς η καθημερινότητά μου δεν περιλαμβάνει πουλάκια που κελαηδούν και πεταλουδίτσες. Έχω πολύ δύσκολη καθημερινότητα, τρομερά απαιτητικό πρόγραμμα – είμαι δέκα ώρες την ημέρα στο γύρισμα και την υπόλοιπη μέρα ασχολούμαι με τις συνεργασίες μου. Έχω πολύ βαρβάτο πρόγραμμα, οπότε υπάρχουν και δύσκολες ημέρες. Σε οτιδήποτε κάνω δίνω το 100% του εαυτού μου, συνεπώς είναι τρομερά δύσκολο όταν είσαι τελειομανής. Δεν μπορείς να αφήσεις τίποτα στην τύχη του και αυτό είναι τρομερά ψυχοφθόρο, άρα προσπαθώ κάποιες μέρες να ξεκουράζομαι και να κάνω ταξίδια γιατί αλλιώς δεν βγαίνει ο χειμώνας».

Μίλησες για φθόνο. Haters που μπορεί να γράφουν αρνητικά σχόλια για σένα στο Instagram έχεις;

«Δεν ξέρω. Όταν βλέπω εμμονές, μπλοκάρω τα άτομα και δεν ασχολούμαι περαιτέρω».

Λένε πως είσαι η Kim Kardashian της Ελλάδας.

«Θαυμάζω πολύ αυτό που έχει καταφέρει στα social media. Η εμπορική της δύναμη είναι παγκοσμίως γνωστή. Μακάρι σε κάποια τέτοιου είδους κομμάτια να υπάρχει ταύτιση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα