Η WIND ενισχύει οικονομικά το «Μαζί για το Παιδί»

Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο των Αθηνών, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου 2017 και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη, η εταιρεία WIND υποστηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και ενισχύει οικονομικά τη δράση «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Προτρέπει, ταυτόχρονα, δρομείς και θεατές να υποστηρίξουν τον καθημερινό μαραθώνιο του «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας, έστω και με ένα ευρώ, μέσω της πλατφόρμας www.supportmazi.gr.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» συνεργάζεται με περισσότερους από 200 φορείς σε όλη την Ελλάδα για την ανακούφιση ανθρώπων που πλήττονται από την ακραία φτώχεια. Μέσα στο 2016 μοίρασε, μέσω του «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», 117 τόνους αγαθών, σε 236 φορείς από 43 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, ενώ από το 2014 μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερα από 1.500 άτομα, εντάσσοντάς τους σε πρόγραμμα δωρεάν σίτισης για διάστημα έξι μηνών.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι το 100% των εσόδων, τα οποία συγκεντρώνονται από τις εισφορές, πηγαίνει στους δικαιούχους χάρη στην υποστήριξη χορηγών και συνεργατών, που καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα του προγράμματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα