“Θάνατος στο κτήνος που μας πήρε το κορίτσι”

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο 58χρονος που απολογείται για το φόνο της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Κατά τη μεταφορά του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων δέχτηκε ξανά επίθεση με ύβρεις και προπηλακισμούς από τους συγγενείς της άτυχης 32χρονης.

Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα και η αδελφή της Δώρας εξαπέλυαν βρισιές και κατάρες, ενώ κάποιοι εκτόξευσαν και αντικείμενα εναντίον του. Εκτός εαυτού και ο πατέρας αλλά και ο αδελφός της, επιχείρησαν να ξυλοκοπήσουν τον δράστη.”Θάνατος, θάνατος στο κτήνος που μας πήρε το κορίτσι», φώναζαν οργισμένοι συγγενείς και φίλοι της άτυχης Δώρα Ζέμπερη στη θέα του δολοφόνου του παιδιού τους.

“Θα πεθάνεις! Δεν θα ζήσεις!», του φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη.«Φονιά! Φονιά!», φώναζαν τα αδέρφια της.

Πρώτος ο αδελφός της άτυχης Δώρας πέταξε προς τον δολοφόνο νερό, ενώ καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούσαν να τον βάλουν μέσα στα δικαστήρια έπεσε, με το πλήθος να πέφτει επάνω του και να τον προσεγγίζει από το πλάι για να τον λιντσάρει.

Χρειάστηκε η επέμβαση διμοιρίας των ΥΜΕΤ για να μπει στα δικαστήρια ο 58χρονος. Ο 58χρονος είχε ζητήσει και είχε λάβει 48ωρη προθεσμία την Τετάρτη, όταν πάλι είχε δεχτεί επίθεση από συγγενείς και φίλους της κοπέλας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα υποστηρίξει ότι δεν είχε πρόθεση την ανθρωποκτονία της κοπέλας, αλλά την κλοπή της τσάντας της, ενώ την ώρα της πράξης του βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα