Θάνος Τζάνης: Τι αποκαλύπτει για την αδικία, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και την πρώην του, Γερμανού

Έκανε το δυναμικό του come back με την «Αμαρτωλή», που αποφάσισαν να διασκευάσουν για…χάρη του ο Κωνσταντίνος Παντζής με το Νίκο Σουλιώτη. Μόλις στους 3,5 μήνες είχε ξεπέρασε τα 3.000.000 views στο Youtube και φυσικά τα χαμόγελα στην Spin Records ήταν μεγάλα!

Ο Θάνος Τζάνης δεν είχε εύκολο δρόμο μέχρι σήμερα! Το αγόρι που έλαβε μέρος στο μουσικό παιχνίδι «Dream Show» το 2006 και ξεχώρισε για τη υπέροχη  λαϊκή φωνή του, δέχθηκε χτυπήματα όμως κοίταζε πάντα μπροστά. Πεισματάρης σε ότι αφορά τους στόχους του, κατάφερε και να κλείσει το στόμα των επικριτών του αλλά και να χάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα 27 ολόκληρα κιλά! Με οδηγό τον αλήθεια και την πίστη σε ότι αγαπά, ο Θάνος Τζάνης θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα…

 

Πως είσαι αυτή τη περίοδο;

«Είναι μια αρκετά καλή περίοδος για μένα πολύ δημιουργική ξεκίνησα μια καινούργια συνεργασία στο Συγγρού live που δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά και ο κόσμος να την έχει αγκαλιάσει η διασκευή που κάναμε με τον Κωσταντίνο Πάντζη και το Νίκο Σουλιώτη στο τραγούδι «Γυρνάς σαν αμαρτωλή» πάει πολύ καλά και είμαι σε φάση που ετοιμάζω και το καινούργιο μου»

Τι σε θλίβει περισσότερο σήμερα στην Ελλάδα;

«Όλη αυτή η κατάσταση οι κοινωνικό οικονομική κρίση αυτό με θλίβει θεωρώ ότι είναι μια κατάσταση που δεν αξίζει και δεν αρμόζει σε μια τόσο όμορφη χώρα. Επίσης το μεταναστευτικό πρόβλημα είναι μια πληγή για την πατρίδα μας. Με θλίβει το ότι έχουν χαθεί ηθικές αξίες και οι άνθρωποι σήμερα φοβούνται και να αγαπήσουν και να αφεθούν και να ερωτευτούν γιατί ζούμε σε μια εποχή και σε μια κοινωνία που τα περισσότερα συναισθήματα έχουν γίνει κονσέρβα. Για μένα που είμαι καλλιτέχνης ονειρεύομαι μια πραγματικότητα διαφορετική που ο κόσμος να ζει πιο ανθρώπινα με πιο πολλή αγάπη να μπορεί να ονειρεύεται και να μη φοβάται και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε σα λαός γιατί είμαστε πολύ δυνατοί»

Έχεις περάσει δύσκολα οικονομικά;

«Υπήρξαν εποχές στη ζωή μου που δεν ήταν όλα τα πράγματα ρόδινα για μένα όμως μέσα από κάθε δύσκολη κατάσταση, εγώ έβλεπα την θετική πλευρά και σκεφτόμουνα πάντα με αισιοδοξία ο μόνος αληθινός εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος του εαυτός αν καταφέρει να ελέγξει το μυαλό του όλα τα καλά θα έρθουν στην ώρα τους»

Τι είναι αυτό που δεν μπορείς να συγχωρέσεις στους ανθρώπους;

«Κοίταξε συνήθως συγχωρώ είμαι άνθρωπος που δίνω ευκαιρίες για να μη συγχωρέσω κάτι πρέπει να μου κάνει κάποιος κάτι πολύ χοντρό όμως αν θα μπορούσα να πω ότι δε συγχωρώ κάτι αυτό θα ήταν το ψέμα. Προτιμώ μια άσχημη αλήθεια από ένα όμορφο ψέμα»

Σε έχουν αδικήσει σε ότι αφορά τη δουλειά σου;

«Η αδικία εμένα με έκανε πάντα πιο δυνατό. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να με αδίκησαν ναι, όμως εγώ πάντα προχωρούσα κοιτώντας μπροστά, δε με αφορά η αδικία γιατί πιστεύω πως αν είναι κάποιος να κάνει κάποια πράγματα δουλεύοντας με αξιοπρέπεια και λίγο τύχη θα τα κάνει. Επομένως η αδικία δεν με αφορά»

Έχεις δεχθεί πισώπλατα μαχαιρώματα;

«Όχι γιατί έφευγα πριν τα δεχθώ. Ξέρεις οι προθέσεις ενός ανθρώπου απέναντι σου φαίνονται στα πρώτα 5 λεπτά… Πρέπει να ξέρεις να φεύγεις έγκαιρα τώρα Το τι γινόταν από πίσω μου αυτό δεν το ξέρω όμως ο καθένας ανάλογα με τη συμπεριφορά του στον άλλον εισπράττει την αντίστοιχη ανταμοιβή απ τη ζωή. Γι αυτό  δεν ανησυχώ»

Μετά το  Dream Show η δημοσιότητα ήταν πολύ μεγάλη, πιστεύεις ότι την διαχειρίστηκες λάθος;

«Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ απότομη δημοσιότητα η οποία με βοήθησε σε πολλά πράγματα όμως δεν ήταν η ώρα μου για κάποια από αυτά. Το τραγούδι είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση και θέλει πολλή δουλειά. Ούτε σημαίνει ότι επειδή πήγαμε σ’ ένα τάλεντ σόου ξαφνικά καταξιωθήκαμε κιόλας. Θέλει πολλή δουλειά υπομονή και πολλή αγάπη…. Και γερό στομάχι σε καταστάσεις που πολλές φορές είναι αδιέξοδα»

Θα ήθελες να συνεργαστείς ξανά  με την Ναταλία Γερμανού;

«Με τη Ναταλία κάναμε δυο εξαιρετικές δισκογραφικές δουλειές στο παρελθόν..  Όσον αφορά τις συνεργασίες μου στο μέλλον δεν τις γνωρίζω αλλά πάντα έχω τις πόρτες ανοιχτές για καλές συνεργασίες. Δεν θα έλεγα όχι»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα