Θέλεις Μπουρούση; Θα «ξηλωθείς»!

Αν αναρωτιόμασταν πόσες πιθανότητες έχει να επιστρέψει ο Γιάννης Μπουρούσης στην Ελλάδα για λογαριασμό οποιασδήποτε ομάδας, τότε μάθαμε που περίπου κυμαίνονται.

Οι ειδησεογραφία αναφέρει πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε επίσημη κρούση στον Έλληνα σέντερ προκειμένου να τον αποκτήσει και ο Μπουρούσης απάντησε πως ζητάει 1,6 εκατομμύριο για ένα χρόνο! Το αν θα τα δώσουν οι Ισραηλινοί είναι δικό τους θέμα. Ωστόσο, οι απαιτήσεις του κορυφαίου παίκτη της κανονικής διάρκειας του ισπανικού πρωταθλήματος είναι μάλλον αντιπροσωπευτικές…

Στην  Ελλάδα τέτοια χρήματα δεν τα παίρνει πια ούτε ο Σπανούλης, καθώς 1,6 εκ. ευρώ σημαίνει (με την εφορία στο 125%) ότι η ομάδα θα πρέπει να διαθέσει κοντά στα 3,5 εκατομμύρια. Θεωρητικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκεφτόταν να κάνει πρόταση στον «Μπούρου», αλλά μάλλον θα κάνει πίσω μετά από αυτές τις εξελίξεις.

Βέβαια, για να επιστρέψει στην Ελλάδα ίσως ρίξει τις απαιτήσεις του, αλλά πόσο άραγε; Για να ζητάει 1,6 από τους Ισραηλινούς, του λιγότερο θα ζητήσει 1,2 από ελληνική ομάδα. Δικαίως, πάντως, τα ζητάει, αφού έκανε θαυμάσια χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα