Θέλεις τον Βέλλιο; Θα πληρώσεις!

Από την οικογένεια του Ηρακλή προέρχεται ο Απόστολος Βέλλιος. Είναι ποδοσφαιριστής που αγαπά και τιμά το σύλλογο. Δέχθηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να βοηθήσει την ομάδα στην επιστροφή της στη Super League, για να αποτελέσει στήριγμα.

Προφανώς και θέλει να κάνει ένα επιπλέον βήμα στην καριέρα του και δεν έχει πρόβλημα να συμβεί αυτό σε μεγάλη ελληνική ομάδα. Ωστόσο, είναι η αγάπη του τέτοια για τον Ηρακλή που έχει εκμυστηρευτεί στη διοίκηση πως θα κάνει ότι μπορεί για να αποκομίσει η ΠΑΕ το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος!

Αυτό σημαίνει πως το καλοκαίρι ο Ηρακλής ναι μεν δεν θα κλείσει το δρόμο στον 24χρονο επιθετικό, αλλά από την άλλη μεριά θα απαιτήσει «χοντρό πακέτο» για να τον παραχωρήσει. Και δεν είναι μόνο αυτό. Αν τυχόν δεν καλυφθούν οι απαιτήσεις των «μπλε» της Θεσσαλονίκης, ο Βέλλιος δεν θα έχει πρόβλημα να ανανεώσει στην αγαπημένη του ομάδα.

Όλα αυτά σημαίνουν πως για να αποκτήσει η ΑΕΚ τον Βέλλιο – διότι πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση της Ένωσης να ετοιμάζει πρόταση – θα πρέπει να υπολογίζει σε ένα ποσό ίσως και μεγαλύτερο από αυτό τω ν 600.000 ευρώ που έδωσε στη Skoda Ξάνθη για τον Πέτρο Μάνταλο.
Το ενδιαφέρον για το Βέλλιο υφίσταται φυσικά από… πάντα, αλλά αναζωπυρώθηκε μετά και την έγκριση του Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός προπονητής, είτε φύγει, είτε ανανεώσει το καλοκαίρι, μπορεί και κάνει εισηγήσεις που ταιριάζουν στο προφίλ της ΑΕΚ, ακόμη και σε μία ΑΕΚ χωρίς τον ίδιο στον πάγκο. Οι προπονητές προερχόμενοι από την Αγγλία, άλλωστε, ξέρουν να λειτουργούν και ως μάνατζερ (με την έννοια που έχει η λέξη στη Βρετανία), δηλαδή ως χειριστές του έμψυχου δυναμικού όχι μόνο ως προς το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά και ως προς το χρηματιστηριακό (αν συμφέρει δηλαδή να έρθει για να πουληθεί ακριβότερα στο μέλλον). Ο Πογιέτ είπε στη διοίκηση πως ο παίκτης μπορεί να ανεβάσει την αξία του κατακόρυφα και ο Βέλλιος μπήκε ψηλά στη λίστα για το καλοκαίρι!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα