Θέλει Γιουβέντους ο Χαβιέρ Μασεράνο

Tην επιθυμία του Χαβιέρ Μασεράνο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ιταλίας αποκάλυψε ο Γκουστάβο Μασκάρντι, εννοώντας τη Γιουβέντους.

Ο Ιταλός μάνατζερ, σε δηλώσεις του στην «Gazzetta dello Sport» υποστήριξε πως είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον Αργεντίνο άσο και έναν από τους ατζέντη του, τον Βάλτερ Ταμέρ, προκειμένου να βρουν τον επόμενο… σταθμό του ποδοσφαιριστή στην Serie A, καθώς θέλει να «κλείσει» την ευρωπαϊκή του πορεία σε σύλλογο της γειτονικής χώρας, ενισχύοντας τα σενάρια που τον θέλουν κοντά στην Γιουβέντους.

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχω μιλήσει με τον Μασεράνο και τον Ταμέρ, έναν από τους εκπροσώπους του. Μου ζήτησαν να προσπαθήσω να βρω μια μεγάλη ομάδα της Ιταλίας για αυτόν, καθώς ο Χαβιέρ θα ήθελε να κλείσει την ευρωπαϊκή του καριέρα, κερδίζοντας τίτλο με έναν ιταλικό σύλλογο», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, εκεί είναι ηγέτης. Απλά, ο Μασεράνο, όπως πολλοί Αργεντινοί στην ηλικία του, μεγάλωσαν παρακολουθώντας το ιταλικό πρωτάθλημα και έχοντας παίξει στην Αγγλία και έχοντας κερδίσει τα πάντα στην Ισπανία, θέλει μία ιταλική… περιπέτεια»…

Ακόμα πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει θέμα χρημάτων. Ήδη έχει απορρίψει μεγάλες προσφορές από την Premier League και την Ligue 1. Ο Χαβιέρ έχει εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και πιστεύει ακράδαντα πως από την στιγμή που τα έχει δώσει όλα για τους «μπλαουγκράνα» δεν θα υπάρχουν εμπόδια σε περίπτωση που υπάρχει μια μεγάλη πρόταση από την Serie A. Αν δεν παρουσιαστεί, θα συνεχίσει να παλεύει, όπως κάνει πάντα, για την Μπαρτσελόνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα