Θέλει κι άλλους Έλληνες η ΑΕΚ!

Από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες, εκείνη που χρησιμοποιεί κατά κύρια βάση Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι η ΑΕΚ. Φέτος έχει χρησιμοποιήσει Ανέστη, Τσιντώτα, Λαμπρόπουλο, Μπακάκη, Γιαννούτσο, Τζανετόπουλο, Γαλανόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Μπακασέτα, Γιακουμάκη, Μάνταλο, ενώ σύντομα θα παίξει και ο Κονέ.

Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την προσφορά και τη διάθεση που δείχνουν οι εγχώριοι ποδοσφαιριστές και την πίστη στο όραμα και έχει παρθεί η απόφαση να συνεχιστεί αυτή η τακτική. Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ως αντικαταστάτης του Βινίσιους που δεν πείθει, μάλλον θα αποκτηθεί ο Τζαβέλλας ή ο Λυκογιάννης, ενώ το καλοκαίρι θα επιστρέψει σίγουρα και ο Βασιλαντωνόπουλος. Επίσης, έχει ακουστεί το ενδιαφέρον για τον Μαυροπάνο του ΠΑΣ.

Αυτός που νιώθει απόλυτα δικαιωμένος με το μοντέλο που έχει επιλεχθεί είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Καμία σχέση με αυτό του έτερου Πόντιου, του Ιβάν Σαββίδη, που έχει γεμίσει την ομάδα του με ξένους ποδοσφαιριστές. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βλέπει τον έναν μετά τον άλλο παίκτες της ομάδας του να καλούνται στην Εθνική και παρατηρεί πως στην πιάτσα υπάρχει η αίσθηση πως στην Ένωση ο Έλληνας παίκτης θα πάρει τις ευκαιρίες του. Παράλληλα, είναι σαφώς πιο οικονομικό το μοντέλο.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ήδη έτοιμη λίστα με Έλληνες παίκτες που ξεχωρίζουν και οι διεργασίες θα αρχίσουν σύντομα!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα