Θέλει Κομπανί και Πογκμπά ο Λουίς Ενρίκε!

Πριν καν αναλάβει τα ηνία της Μπαρτσελόνα, άρχισαν να διαρρέονται οι μεταγραφικές του προτεραιότητες! Ο Λουίς Ενρίκε, περί ου ο λόγος, παρουσιάζεται να έχει ζητήσει την απόκτηση του Βίνσεντ Κομπανί και του Πολ Πογκμπά!

Ο Ισπανός προπονητής και άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής της καταλανικής ομάδας, δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Θέλτα, ενώ μεταξύ άλλων, έχει να αντιμετωπίσει και τη Ρεάλ στην έδρα του, σε μία αναμέτρηση που θα καθορίσει εν πολλοίς την υπόθεση του τίτλου. Ωστόσο, στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη την πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και ήδη άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια.

Ο Κομπανί και ο Πογκμπά είναι δύο παίκτες με υψηλή ποιότητα, ενώ ιδιαίτερα ο δεύτερος, με τη χρονιά που έκανε στην Γιουβέντους, έχει προσελκύσει τα βλέμματα όλου του… καλού κόσμου! Το όνομά του βρίσκεται σε καθημερινή βάση στα μεταγραφικά σενάρια ανά τον κόσμο του και γύρω του έχει στηθεί ένας χορός αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων, με τη «γηραιά κυρία» να επιμένει πως δεν παραχωρείται ο Γάλλος, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το… θερμόμετρο!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα