Θέλει Μπουρούση με τα λεφτά του Παπαγιάννη!

Ο ΠΑΟ έχασε τον Γιώργο Παπαγιάννη, αφού τα στενά όρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν τον χωρούσαν, ωστόσο αποκόμισε 500.000 ευρώ από το μπάι-άουτ και με αυτά τα λεφτά (συν κάποια ακόμη) μπορεί να αποκτήσει τον Γιάννη Μπορούση!

Πέραν του ότι είναι παίκτης που παίζει στην ίδια θέση, ο Μπορούσης ήταν πάντα στη λίστα των «πρασίνων» και προφανώς τώρα έχουν ένα λόγο παραπάνω οι πράσινοι να επιδιώκουν την απόκτησή του. Ο Έλληνας σέντερ, βέβαια, πρόσφατα αποκάλυψε πως κάνει κρυφές σκέψεις κι αυτός για το ΝΒΑ, εάν και εφόσον ενδιαφερθεί κάποια ομάδα. Βέβαια, σπάνια αποκτούνται Ευρωπαίοι παίκτες σε αυτή την ηλικία από κάποια αμερικανική ομάδα, αλλά ο Μπουρούσης το πιστεύει, καθώς σε δύο δύσκολα ταμπλό (στην ευρωλίγκα και στο ισπανικό πρωτάθλημα) ήταν ίσως ο κορυφαίος ψηλός!

Ο ΠΑΟ, βέβαια, δεν έχει να χάσει κάτι και αναμένεται να του κάνει μία προσφορά για ετήσιο συμβόλαιο. Μένει να δούμε αν θα προκύψει σύζευξη. Ο Μπουρούσης έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στην Ελλάδα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και αν τα καταφέρει και με τον ΠΑΟ, θα γίνει ο πρώτος Έλληνας παίκτης που μπαίνει σε αυτή τη λίστα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα