Θέλει να αρπάξει τον Μολέδο

Το συμβόλαιο του Ροντρίγκο Μολέδο με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο δεν αποκλείεται κι αυτός να πουληθεί – ή να απελευθερωθεί – τον Γενάρη, καθώς υπάρχει άμεση ανάγκη από ρευστό.

Η ομάδα του Ολυμπιακού δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο στόπερ και φαίνεται πως θα τον «χτυπήσει» είτε το χειμώνα, είτε το καλοκαίρι όταν θα είναι ελεύθερος. Γίνεται, όμως, να πουλήσει ο Παναθηναϊκός παίκτη στον Ολυμπιακό; Γίνεται, αλλά όχι με τον τρόπο που γνωρίζουμε. Ο Μολέδο έχει να εισπράττει ακόμη κάποια χρήματα μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Αν παραιτηθεί αυτών των χρημάτων προκειμένου να μείνει ελεύθερος, θα είναι σαν να εισπράττει χρήματα η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Με αυτόν τον τρόπο οι Πειραιώτες θα μπορούν να τον αποκτήσουν τσάμπα, προσφέροντας του, βέβαια, ένα καλό συμβόλαιο, καλύτερο από αυτό που παίρνει στους «πράσινους», προκειμένου  να ικανοποιηθεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Με καλή διάθεση όλα γίνονται… Το σίγουρο είναι πως ο γεμάτος αμυντικά προβλήματα Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μολέδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα