Θέλει να γίνει «κόκκινος διάβολος» ο Στρούτμαν!

Άρχισαν τα… όργανα στη Ρόμα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, καθώς ο Κέβιν Στρούτμαν βγήκε στην… επίθεση, ζητώντας μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το θέμα έσκασε σαν βόμβα στην ομάδα της Ρώμης. Η διοίκηση του συλλόγου γνώριζε για το έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Λουίς Φαν Γκάαλ για τον διεθνή Ολλανδό ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν φανταζόταν κανείς ότι θα επιλέξει τόσο επιθετική τακτική. Ο Στρούτμαν ενημέρωσε τη διοίκηση της Ρόμα ότι έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ και θέλει να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, ο Ολλανδός συμφώνησε σε τριπλασιασμό των αποδοχών του στον αγγλικό σύλλογο, ήτοι από 30.000 ευρώ που λαμβάνει τη βδομάδα στη Ρόμα, θα παίρνει 90.000 ευρώ στους «κόκκινους διάβολους». Βέβαια, δεν είναι μόνο τα χρήματα που ωθούν τον διεθνή παίκτη προς την ομάδα του Νησιού. Είναι η προοπτική που θα αποκτήσει σαν ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ και η παρουσία του συμπατριώτη του Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος τον ανέδειξε με την εμπιστοσύνη του στην Εθνική Ολλανδίας.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αναμένεται η αντίδραση των Ρωμαίων, τόσο απέναντι στον ποδοσφαιριστή τους, όσο και απέναντι στο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα