Θέλει να κρατήσει τον Κριστιάνο ο Ζιντάν

«Ο κόσμος θέλει να βλέπει τους παίκτες της ομάδας του να τα δίνουν όλα. Μέχρι και εμένα αποδοκίμαζαν. Κουμάντο κάνω εγώ κι αν υπάρχει κόσμος που θέλει να το δει να φεύγω, εγώ τον θέλω στην ομάδα».

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Ζινεντίν Ζιντάν και αφορούν στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ βλέποντας την κρίση που έχει ξεσπάσει μεταξύ του μεγάλου Πορτογάλου αστέρα και των οπαδών της «βασίλισσας» προσπαθεί διαρκώς με δηλώσεις του να στηρίζει και να ενθαρρύνει τον Ρονάλντο.

Ο ίδιος ο παίκτης στο ματς με τη Θέλτα δεν έδειξε την ανάγκη να υποστηριχθεί από κάποιον, αφού πέτυχε τέσσερα γκολ, ωστόσο ο κόσμος έχει βαρεθεί να τον βλέπει να πετυχαίνει μαζεμένα τέρματα κόντρα σε αδύναμες ομάδες και να μη σκοράρει στα πραγματικά δύσκολα παιχνίδια. Αυτό που ενοχλεί τους οπαδούς της Ρεάλ είναι που η Μπάρτσα είναι η κυρίαρχος της Ευρώπης και που η Ατλέτικο της έχει πάρει τον αέρα στην Ισπανία. Κόντρα στους δύο αυτούς αντιπάλους ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φτάνει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και αυτή είναι η πικρή αλήθεια…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα