Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ο Μιγκέλ Βίτορ

Την επιθυμία του να παραμείνει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ και την επόμενη περίοδο, εξέφρασε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Μιγκέλ Βιτόρ, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ξένου ποδοσφαιριστή στην κάμερα της NOVA:

«Όταν αλλάζει ο προπονητής, πάντα γίνεται ένα… κλικ στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Είχαμε πολύ καλή απόδοση, αλλά τώρα το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δουλέψαμε και άλλες ημέρες με τον νέο προπονητή, τώρα μας περνάει τις ιδέες του και τη φιλοσοφία του. Η μεγαλύτερη αλλαγή ήταν στο σύστημα, πλέον παίζουμε με τέσσερις στην άμυνα και όχι με τρεις. Τώρα προσαρμοζόμαστε σε αυτό και πρέπει να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτά που μας ζητάει, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Χρειαζόμαστε νίκες τώρα, αυτό είναι το πιο σημαντικό.

 

Σίγουρα το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ήταν το χειρότερο μας τη φετινή σεζόν. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για αυτό, δεν ευθύνεται ο προπονητής. Είχαμε κακή απόδοση. Νομίζω πως καταλάβαμε πως πρέπει να δίνουμε περισσότερο σε ατομικό επίπεδο για να δώσουμε περισσότερα την ομάδα. Το περασμένο Σάββατο δείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε, αλλά τώρα πρέπει να πάρουμε τις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για να μπούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ, γιατί αν μας αφαιρεθούν και βαθμοί τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ξέρουμε πως τώρα είμαστε μακριά από την ΑΕΚ, αλλά στα πλέι οφ η βαθμολογική μας διαφορά θα είναι πιο μικρή. Θέλουμε να τελειώσουμε καλά, γιατί την περσινή σεζόν είχαμε μόνο 15 ημέρες ξεκούρασης και αυτές δεν ήταν αρκετές.

 

Για να είμαι ειλικρινής, από τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε συζητήσεις για το συμβόλαιό μου. Από τότε έως τώρα δεν έχει υπάρξει άλλη προσφορά από τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω τι συμπέρασμα να βγάλω για το αν με θέλει η ομάδα ή όχι. Οπότε, αυτό που με απασχολεί τώρα είναι να τελειώσει η σεζόν όσο γίνεται καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Θέλω να παραμείνω. Είμαι καλά στον ΠΑΟΚ και εδώ στη Θεσσαλονίκη. Όμως, δεν εξαρτάται μόνο από τη δική μου θέληση. Για κάτι τέτοιο χρειάζονται δύο πλευρές, δεν αρκεί μόνο μία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα