Θέλει να πετύχει γκολ και στην Τούμπα ο Φινμπόγκασον

Άνοιξε η… όρεξη στον Άλφρεντ Φινμπόγκασον μετά το γκολ που σημείωσε στο Emirates κατά της Άρσεναλ. Ο Ισλανδός επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε ότι θέλει να πετύχει γκολ και στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής ποδοσφαιριστής:
«Θέλω να βάλω και στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την Άρσεναλ. Έχουμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ μεγάλο και σημαντικό ματς όπου πρέπει να επικεντρωθούμε και να δώσουμε τον καλύτερο δυνατό. Νιώθω απίστευτα που έβαλα γκολ μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Που το πανηγυρίσαμε με τον κόσμο μας. Οι οπαδοί μας ήταν τρομεροί στο Λονδίνο και τους ευχαριστούμε πολύ.

Είναι τρομερό το συναίσθημα να σκοράρεις σε μια τέτοια έδρα στο Champions League. Είναι φοβερό γιατί ακόμη δεν είχαμε νικήσει στην Αγγλία. Ξέραμε πριν το ματς ότι η Άρσεναλ θα είχε την κατοχή της μπάλας και εμείς θα έπρεπε να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση. Εγώ ήξερα ότι θα μου παρουσιαστούν ευκαιρίες στην επίθεση. Απλά από εμένα εξαρτιόταν εάν θα πάρω τις σωστές θέσεις. Μετά το ματς ήρθε ο πρόεδρος στα αποδυτήρια και μας είπε ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού. Είμαστε χαρούμενοι με την νίκη αλλά και για το γεγονός ότι είμαστε ψηλά στη βαθμολογία του ομίλου. Όλα είναι ανοικτά τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα