Θέλει να τα βρει με τον Πατίτο η ΑΕΚ

Έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή φαίνεται να έχει προσεγγίσει η ΑΕΚ, αν και εδώ που τα λέμε κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως υπάρχει «θέμα», καθώς οι διαψεύσεις και οι επιβεβαιώσεις δεν έχουν και τόση σημασία το φετινό «κιτρινόμαυρο» καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, η Ένωση σχεδόν έχει συμφωνήσει με τον Πατρίσιο Ροντρίγκεζ που μένει ελεύθερος από το Σάντος και φέρνει στην Ελλάδα το 26χρονο δεξί εξτρέμ που θα ανεβάσει τη επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Πατίτο, όπως είναι το παρατσούκλι του, έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Βάργκας και τον Μπαρμπόσα και γι’ αυτό αναμένεται να προσδώσει πλουραλισμό στην ΑΕΚ. Αν επιτευχθεί συμφωνία (για διετές συμβόλαιο «παλεύει» η ελληνική ομάδα), τότε ο Δικέφαλος θα έχει αποκτήσει τερματοφύλακα (Μπάρκα), δύο στόπερ (Τσιγκρίνσκι, Μπελκαρουί), ένα αριστερό μπακ (Ντίας) και δύο μεσοεπιθετικούς (Πατίτο, Μπακασέτας) και θα επικεντρωθεί στο σέντερ φορ τον οποίο περιμένει με αγωνία όλος ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως ο Κετσπάγια έχει στη διάθεσή του και τρεις παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμό (Ανάκογλου, Ζόριτς, Ανδρεόπουλος), αλλά και τον Γαλανόπουλο που προωθήθηκε από τους μικρούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα