Θέλει Ρομπέρτο η Λίβερπουλ!

Δεν αλλάζει τις οικονομικές του απαιτήσεις ο Ολυμπιακός

Κρούση στον Ρομπέρτο έκανε η διοίκηση της Λίβερπουλ, θέλοντας να μάθει τις προθέσεις του Ισπανού τερματοφύλακα και το αν θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα της αγγλικής ομάδας και προφανώς ο πορτιέρο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε θετικός.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η μεταγραφή είναι δεδομένη, διότι τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακός είναι συγκεκριμένα (8 εκατομμύρια ευρώ ακατέβατα) και είναι πολλά για έναν τερματοφύλακα που αγωνίζεται σε ελληνική ομάδα (κι ας έκανε εμφανίσεις παγκόσμιας κλάσης στο Champions League).

Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι κάτι διαφορετικό, υπάρχουν συχνά παιχνίδια ανά 3-4 μέρες υπό καθεστώς μεγάλης πίεσης και δεν είναι το ίδιο με το Champions League, δηλαδή έξι παιχνίδια ανά σεζόν, στα οποία με την κατάλληλη συγκέντρωση μπορείς να κάνεις μεγάλες εμφανίσεις, ιδίως όταν ενδιάμεσα υπάρχουν… προπονήσεις με ομάδες επιπέδου Εργοτέλη και Λεβαδειακού.

Όλα αυτά θα τα αξιολογήσουν οι Άγγλοι και θα επανέλθουν με προσφορά. Πάντως, για τις αγγλικές ομάδες, τα 8.000.000 ευρώ δεν είναι ποσό που προκαλεί ίλιγγο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα