Θέλει τον ατίθασο Μαρσεγιέζο!

Οι Γάλλοι λένε πως η μετεγγραφή είναι σχεδόν κλεισμένη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν το επιβεβαιώνουν. Πάντως, υπάρχει σίγουρα θέμα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ρομέν Αλεσαντρινί και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το πόσο κοντά βρίσκονται οι δύο πλευρές.

Ο 27χρονος εξτρέμ της Μαρσέιγ δεν θα μείνει στη γαλλική ομάδα, παρά το ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, διότι έχει παρθεί απόφαση για σούπερ ανανέωση, μετά την περσινή τραγική σεζόν. Μπορεί ο ίδιος να ξεχώρισε, αλλά η διοίκηση είναι αποφασισμένη να ξεφορτωθεί τα βαριά συμβόλαια. Και κάπου εδώ εμφανίζεται ο Ολυμπιακός που προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 5.000.000 ευρώ για τον παίκτη, ποσό το οποίο αποτελεί αφετηρία συζητήσεων.

Τόσο περίπου τον κοστολογούν οι Γάλλοι άλλωστε, οπότε… πολύ ευχαρίστως μπαίνουν σε συζητήσεις. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θέλει να έλθει στην Ελλάδα, αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία. Πέρσι ο Αλεσαντρινί πέτυχε οκτώ γκολ και είχε τέσσερις ασίστ σε 30 ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ παρόμοια ήταν και τα προπέρσινα επιτεύγματά του, ωστόσο δεν έφτασε τις επιδόσεις τις οποίες είχε στη Ρεν το 2013-14. Έχει ταλαιπωρηθεί βέβαια από τραυματισμό (χιαστούς), ενώ πέρσι φάνηκε και ελαφρώς απείθαρχος, αντικρίζοντας δύο φορές την κόκκινη κάρτα θυμίζοντας τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, όταν σε 73 ματς είχε 17 κίτρινες και μία κόκκινη, αν και επιθετικός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα