Θέλει τον Μήτρογλου στην Πόλη

Πρόσφατα γράψαμε πως ο Βίτορ Περέιρα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα εισηγηθεί στη διοίκηση της νέας του ομάδας ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό, αφού όλοι οι προπονητές συνηθίζουν να εμπιστεύονται αθλητές με τους οποίους έχουν συνεργαστεί.

Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να μην είναι ακριβώς παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά αγωνίστηκε για μισή σεζόν υπό τις οδηγίες του Περέιρα και ήταν διάστημα αρκετό για να εκτιμήσει ο Πορτογάλος τις δυνατότητές του και να τον επιλέξει για την επιθετική γραμμή της Φενέρ. Μην ξεχνάμε πως ο Μήτρογλου ήταν ο παίκτης που έβαλε δύο γκολ στη Ντνίπρο (το ένα ακυρώθηκε), στα μόνα παιχνίδια που ο Περέιρα μπόρεσε να αξιολογήσει την ομάδα του σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Φούλαμ εδώ που τα λέμε, ευκαιρία να τον πουλήσει ψάχνει, αφού ο αγγλικός σύλλογος μετάνιωσε για τη μεταγραφή αυτή σχεδόν αμέσως και η λογική λέει πως οι Τούρκοι με 12 εκ. περίπου (ίσως και λιγότερα) θα τον κάνουν δικό τους. Κατά τα λοιπά, τα ρεπορτάζ γράφουν πως η Φενέρ κινείται σούπερ δραστήρια και θέλει να φέρει στην Πόλη και τους Ρομπίνιο και Κασίγιας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα