«Θέλετε Σωκράτη; Εξήντα!»

 

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ένας από τους κορυφαίους στόπερ στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αλλά η Μπορούσια Ντόρτμουντ τον κοστολογεί ωσάν να είναι κορυφαίος επιθετικός. Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, οι Βεστφαλοί έστειλαν μήνυμα στη Ρεάλ Μαδρίτης και ενημέρωσαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αξίζει 60 εκατομμύρια ευρώ!

Αμυντικός στα 28 του, σε ηλικία ακμής, αλλά που δεν προσφέρει χρονικά περιθώρια για νέα μεταπώληση, δεν έχει πωληθεί ποτέ στην Ευρώπη σε τέτοιο ποσό. Η Ρεάλ, βέβαια, είναι η Ρεάλ, είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και εν δυνάμει κόσμου και γι’ αυτό η Μπορούσια έστειλε αυτό το «υπέρογκο μήνυμα», ίσως για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις από ψηλά. Πάντως, στα 60 εκατομμύρια δεν πρόκειται να πουληθεί ο Σωκράτης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τον θέλει πάρα πολύ, αλλά η διοίκηση της «Βασίλισσας» δεν του θα το κάνει τη χάρη σε αυτό το ποσό. Πάντως, είναι ακόμη Δεκέμβρης και όλα μπορούν να συμβούν μέχρι τον Ιανουάριο ή το ερχόμενο καλοκαίρι και το πιο πιθανό σενάριο λέει πως τελικά ο σύλλογος της Μαδρίτης ίσως προσφέρει ένα ποσό μεγαλύτερο των 40 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά μέχρι εκεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα