“Θέλουμε χρόνο για να εφαρμόσουμε την πολιτική μας”

Χρόνο ζητά ο Γιώργος Κατρούγκαλος για να εφαρμοστεί η πολιτική της κυβέρνησης. «Δύσκολη πρόταση, ας είμαστε ειλικρινείς. Χρειαζόμαστε όμως χρόνο για να εφαρμόσουμε την πολιτική μας, ανάσα, όπως και προοπτική μείωσης του χρέους», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφερόμενος στις προτάσεις προς τους δανειστές.

Μιλώντας στο «Κόκκινο», ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε, ακόμη ότι, πρώτον, οι δανειστές «έπαιξαν το χαρτί» της οικονομικής ασφυξίας, στο έπακρο, για να πιέσουν αφόρητα την κυβέρνηση, η οποία πάντως απάντησε στα τελεσίγραφα με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Οι εξελίξεις, συμπλήρωσε, στα καθ’ ημάς εξαρτώνται και από τις διεθνείς εξελίξεις, όπως π.χ. το αν θα γίνει πολιτική τομή στην Ισπανία, κάτι που – αν συμβεί – θα σηματοδοτήσει αλλαγές στην Ευρώπη, επισημαίνοντας ότι με τους χειρισμούς που έκανε ο πρωθυπουργός, κανείς δεν μπορεί να συνεχίσει να αναμασά τις «ηλίθιες θεωρίες» για περίεργα παιχνίδια και «κρυφές ατζέντες».

Και πρόσθεσε: «Είναι σαφές ότι συντηρητικοί κύκλοι στην Ευρώπη θέλουν να ξεμπερδεύουν με τη μοναδική αριστερή κυβέρνηση της Γηραιάς Ηπείρου. Θα πρέπει να αποτύχουν».

«Η Αριστερά όχι μόνο εξακολουθεί να θέλει «τον κόσμο στους δρόμους, αλλά γνωρίζει πως η παραμονή του κόσμου στο σπίτι είναι η ληξιαρχική πράξη» του δικού της, πολιτικού θανάτου», κατέληξε ο κ. Κατρούγκαλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα