Θέλουν να τον κρατήσουν!

 

Είναι σύνηθες φαινόμενο οι ποδοσφαιριστές κάποιων ομάδων να μη γουστάρουν τον προπονητή τους και πολλές φορές να παίζουν για να τον «φάνε». Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις που συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Η ΑΕΚ του Ζοζέ Μοράις είναι μία τέτοια κατάσταση! Εδώ και κάποιες ώρες ο Πορτογάλος προπονητής θεωρείται τελειωμένος, διότι μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά αποτελέσματα και πέραν του ότι μπήκε σε δυσμένεια, δείχνει και ο ίδιος καταβεβλημένος ψυχολογικά και μη ικανός να χειριστεί την κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ωστόσο, θεωρούν πως κουβαλάνε μεγάλο ποσοστό ευθύνης για τα αποτελέσματα αυτά και στα Σπάτα, μία μέρα μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό, συζητούσαν ότι πρέπει το Σάββατο στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα να φτύσουν αίμα για να δώσουν παράταση ζωής στον προπονητή τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» παίκτες γουστάρουν πολύ τον Μοράις και μένει να δούμε αν όντως μπορούν με πάθος και αυταπάρνηση να γυρίσουν το κλίμα υπέρ του προπονητή τους. Μετά το ματς με τον Αστέρα υπάρχει και ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, οπότε το έργο τους είναι πολύ δύσκολο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα