Θέλουν το πρωτάθλημα οι «πράσινοι»!

Ανάθεμα κι αν θα τελειώσει ποτέ το φετινό πρωτάθλημα της Super League. Η «πράσινη» διοίκηση είχε προγραμματίσει δικαστική μάχη έτσι και η ομάδα τερμάτιζε στη δεύτερη θέση και από τη στιγμή που τα κατάφερε, θέλει να το τραβήξει στα άκρα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζει φάκελο προς κατάθεση προκειμένου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα χαρτιά και να πάρει τη θέση του Ολυμπιακού στο Champions League! Το δυνατό χαρτί του προέδρου του ΠΑΟ δεν είναι άλλο από το μπλέξιμο της ερυθρόλευκης διοίκησης γύρω από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και τις μαρτυρίες που υπάρχουν για πιέσεις προς τη διοίκηση των «μπλε» για μη χρησιμοποίηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, αλλά και τις λοιπές μαρτυρίες που μπλέκουν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ σε εγκληματικές ενέργειες.

Στοιχεία που να οδηγούν ανθρώπους του Ολυμπιακού στις… πιέσεις αυτές δεν υπάρχουν και είναι μάλλον απίθανο να βρει υποστηρικτές εντός της λίγκας ο Αλαφούζος προκειμένου να μην μείνει μόνος του στην προσπάθεια μη επικύρωσης της βαθμολογίας. Επειδή, όμως, υπάρχουν και τα συμφέροντα του Λεβαδειακού και του Εργοτέλη, δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ξαφνική… λυκοφιλία.

Οι πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟ να φτάνει μέχρι και το CAS και την UEFA προκειμένου να αποσπάσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και κυρίως τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί στην πιάτσα που θεωρούν ότι η τρέλα που έπιασε τον Αλαφούζο με τον Εσιέν είναι ένα δείγμα του ότι υπάρχει ελπίδα για κατάκτηση του πρωταθλήματος στα χαρτιά, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως αντίστοιχο φάκελο ετοίμαζαν και στον ΠΑΟΚ, αλλά η νίκη στη Νέα Σμύρνη δεν ήρθε ποτέ…

Όπως και να έχει, την Τετάρτη η βαθμολογία αναμένεται να επικυρωθεί μερικώς και όχι ολικώς.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα