«Θέλω μια εκπομπή σαν της Ellen DeGeneres ή του Jimmy Fallon, όμως οι Έλληνες…»

Η Μπέττυ Μαγγίρα απέχει καιρό από τα τηλεοπτικά δρώμενα –με εξαίρεση τη συμμετοχή της στο YFSF– και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Glow αναφέρθηκε στην ιδανική εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει.

Ακολουθεί η συνέντευξή της Μ. Μαγγίρα στο Glow:

Γιατί λείπει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση; «Θεωρώ ότι το peak της καριέρας μου ήταν στη Eurovision, γιατί εκεί με είδε ο περισσότερος κόσμος. Αμέσως μετά, όμως, γέννησα κι έπεσα πάνω στην κρίση με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δυστυχώς, όταν γίνεσαι μητέρα οι άνθρωποι του χώρου σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά από τότε που ήσουν ελεύθερη, μόνη κι ωραία. Νομίζω ότι ίσως μπέρδεψα λίγο τους τηλεθεατές, αλλά και τους ανθρώπους των καναλιών επειδή λίγο χορεύω, λίγο τραγουδάω και λίγο παίζω. Ίσως να μην μπορούσαν να με κατατάξουν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία για ν” αξιοποιηθώ και καταλλήλως. Κατά μία έννοια, δεν είχα μια συγκεκριμένη ταυτότητα. Ίσως αποπροσανατόλισα τον κόσμο επειδή έκανα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα. Σήμερα, νιώθω τον εαυτό μου περισσότερο ως τηλεπερσόνα, αυτή είναι η βασική μου δουλειά. Το show έρχεται σε δεύτερη μοίρα γιατί είναι το hobby μου κι έτσι το αντιμετωπίζω. Θέλω να το κάνω μόνο όταν έχω έμπνευση».
Ιδανικά τι θα ήταν αυτό που θα ήθελε να παρουσιάσει στην τηλεόραση; «Θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά με κάτι εντελώς ανατρεπτικό. Με κάτι στα πρότυπα της Ellen DeGeneres ή του Jimmy Fallon, παραδείγματος χάριν! Δυστυχώς, όμως, αυτές οι εκπομπές στην Ελλάδα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν λόγω των καλεσμένων. Στο εξωτερικό, οι καλεσμένοι τέτοιων εκπομπών είναι ακομπλεξάριστοι και δε φοβούνται να κάνουν πλάκα. Σε αντίθεση, οι έλληνες επώνυμοι φοβούνται ν” απενοχοποιηθούν και να σατιρίσουν τον εαυτό τους. Αν, όμως, μου προταθεί κάτι πιο mainstream θα προσπαθήσω να το κάνω με τον δικό μου τρόπο, βάζοντας τη σφραγίδα μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα