Θέμα εκλογών από τον Γκιρτζίκη στο Δ.Σ. της Πέμπτης

Το θέμα των εκλογών πρόσθεσε στην ατζέντα της συζήτησης ενόψει του Δ.Σ. της Πέμπτης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, γεγονός που ερμηνεύεται με διάφορους τρόπους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει την προσεχή Πέμπτη και στην ατζέντα της συμπεριλήφθηκε μάλλον αιφνιδιαστικά η προκήρυξη εκλογών.  Οι αρχαιρεσίες της ΕΠΟ έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Οκτωβρίου, ωστόσο η συμπερίληψή της στην ατζέντα της προσεχούς συνεδρίασης δημιουργεί ερωτηματικά.

Φημολογείται έντονα πως ο Γιώργος Γκιρτζίκης ίσως επιδιώξει να επισπευτούν οι εκλογές κατά περίπου ένα μήνα, καθώς εφόσον αποφασιστεί κάτι τέτοιο την Πέμπτη οι αρχαιρεσίες θα μπορούν να γίνουν στα τέλη Σεπτεμβρίου (25/9).

Ωστόσο, οι συνέπειες από την έκδοση του βουλεύματος για την κάρτα υγείας δεν είναι δυνατόν να αποφευχθούν, καθώς αφορά συγκεκριμένα πρόσωπα και με συγκεκριμένες κατηγορίες.

Επιπλέον, η ταχύτερη του προγραμματισμένου διεξαγωγή εκλογών στην ΕΠΟ ίσως δώσει τη δυνατότητα στη νυν διοίκηση να προλάβει να μην αλλάξει η διοίκηση σε τρεις ποδοσφαιρικές ενώσεις (Χαλκιδικής, Καστοριάς και Δράμας) και περάσουν αυτές στα χέρια της αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα