Θέμα μεταγραφής θέτει ο Μάρκο Ρόις!

Απανωτά κτυπήματα… δέχεται ο τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις του να διατηρήσει τα αστέρια του στο ρόστερ της ομάδας!

Μετά τον Ματς Χούμελς, ο οποίος έχει σχεδόν κλείσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήρθε η σειρά του Μάρκο Ρόις να μπει στο στόχαστρο των «μεγάλων». Ο διεθνής Γερμανός μέσος, ο οποίος απουσίασε από το Μουντιάλ της Βραζιλίας λόγω τραυματισμού, απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μπορούσια Ντόρτμουντ να υπογράψει νέο συμβόλαιο, θέτοντας ανοικτά θέμα μεταγραφής του!

Ήδη, για τον 25άχρονο ποδοσφαιριστή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, καθώς στην κούρσα της διεκδίκησής του έχουν μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα! Οι τρεις ομάδες εμφανίζονται διατεθειμένες να καλύψουν τη ρήτρα εξαγοράς που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Γερμανού άσου, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ πάντως, προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του στην ομάδα, ωστόσο, τόσο ο Ματς Χούμελς, όσο και ο Μάρκο Ρόις, εμφανίζουν τη διάθεση να αλλάξουν περιβάλλον. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλιστα, έχει προτείνει και την παραχώρηση του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ, Σίντζι Καγκάβα, ως μέρος των ανταλλαγμάτων για τους δύο διεθνείς Γερμανούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα