Θέμα με Μήτρογλου στον Ολυμπιακό!

Σοβαρό θέμα με τη συμπεριφορά του Κώστα Μήτρογλου έχει προκύψει στον Ολυμπιακό, μετά και το τελευταίο κρούσμα στο ντέρμπι της Κυριακής (26/10) κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ο διεθνής επιθετικός φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τις… συνήθειες του παρελθόντος και πως επιμένει να βάζει την προσωπική του προβολή, πάνω από την ομάδα, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από τον προπονητή του, Μίτσελ Γκονζάλεθ, όσο και στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου.

Ο Μήτρογλου παράκουσε – για μία ακόμη φορά – την εντολή του προπονητή του να εκτελέσει το πέναλτι ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και με το «έτσι θέλω», ανέλαβε εκείνος την πρωτοβουλία. Το γεγονός ότι απέτυχε να νικήσει τον τερματοφύλακα των «πράσινων» Λουκ Στιλ, ανέδειξε το θέμα, καθώς θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την ομάδα του.

Ο 26άχρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό δανεικός από την αγγλική Φούλαμ, επιδεικνύει μία περίεργη συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα, προκαλώντας την οργή του Μίτσελ. Η πρώτη φορά που ο Μήτρογλου αποφάσισε να «παρακάμψει» την οδηγία του προπονητή του ήταν στο παιχνίδι με τη Βέροια, ενώ ήταν φανερή η δυσαρέσκειά του κατά την αντικατάστασή του, στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους.

Ο Μίτσελ φέρεται να έχει θέσει το θέμα στη διοίκηση, αλλά στην παρούσα φάση και με δεδομένη την ευφορία που επικρατεί από τις δύο νίκες με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό, δεν αναμένεται η λήψη κάποιων μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι «ερυθρόλευκοι» θα αρκεστούν σε συστάσεις… εσωτερικού χαρακτήρα, αλλά θα καταστήσουν σαφές στον ποδοσφαιριστή, πως αν επαναληφθεί το παραμικρό, θα αναγκαστούν να πάρουν τα μέτρα τους και θα κινδυνεύσει με τιμωρία.

Ο Κώστας Μήτρογλου, πάντως, ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για την απώλεια του πέναλτι, αλλά δεν «απολογήθηκε» ούτε για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Μίτσελ, ούτε για την πρωτοβουλία του να παρακάμψει τις εντολές του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα