Θέμα «Πικέ» θέτει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ζεράρ Πικέ δεν αποτελεί πλέον βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην 11άδα της Μπαρτσελόνα, γεγονός που κάθε άλλο παρά αδιάφορο πέρασε από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Αγγλία, ο Λουίς Φαν Γκάαλ παρακολουθεί με ξεχωριστό ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην περίπτωση του Ισπανού αμυντικού. Ο αγωνιστικός παραγκωνισμός του διεθνούς αμυντικού από τον Λουίς Ενρίκε, αποτελεί ένα πρώτο πολύ σοβαρό ενθαρρυντικό στοιχείο, βάσει του οποίου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαβλέπει σημαντικές ελπίδες στην πραγματοποίηση μίας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σε συνομιλία που είχε παράγοντας των «μπέμπηδων» με τον Πικέ, ο Ισπανός παίκτης εμφανίζεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται βασικός. Ο Πικέ είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Μάντσεστερ, γεγονός που αποτελεί ένα ακόμη θετικό στοιχείο. Γνωρίζει την ομάδα, το κλίμα και τους οπαδούς της. Η περίπτωσή του θεωρείται, βεβαίως, δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη.

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ «καίγεται» για την απόκτηση ενός ποιοτικού κεντρικού αμυντικού και μία λύση επιπέδου Πικέ, θα ήταν η ιδανική επιλογή για τον Ολλανδό τεχνικό. Ο Ισπανός στόπερ από την πλευρά του, από τη στιγμή που ο προπονητής του, Λουίς Ενρίκε, επιμείνει να μην τον εμπιστεύεται στο αρχικό του σχήμα, είναι πολύ πιθανό να δελεαστεί από την προοπτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να επιδιώκει μία πιθανή μετακίνησή του στην Premier League.

Εξυπακούεται, βέβαια, πως όταν αναφερόμαστε στην καριέρα του Ζεράρ Πικέ, σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων, διαδραματίζει και η σύντροφός του, Σακίρα. Ήδη ακούγονται διάφορα, καθώς η γνωστή αστέρας της ποπ μουσικής δεν θεωρεί καλό για την εικόνα του ζευγαριού, τον παραγκωνισμό του Πικέ από την 11άδα της Μπαρτσελόνα. Με άλλα λόγια, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα