Θέμα (;) Στραματσιόνι στον Παναθηναϊκό

Θέμα και δη σοβαρό για την παραμονή ή όχι του Αντρέα Στραματσιόνι στον πάγκο της ομάδας, έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό, παρ’ ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι «πράσινοι», έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε, προερχόμενο από ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου, είναι ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού, ύψους 500.000 ευρώ, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί, ανοίγει μονοπάτι αποχώρησης του Στραματσιόνι από το σύλλογο της Αθήνας.

Ο ίδιος βέβαια, ουδέποτε έχει αφήσει να εννοηθεί ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τον πάγκο του «τριφυλλιού», καθώς έχει ξεκινήσει ένα έργο και ιδιαίτερα τη νέα περίοδο, θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει, να δουλέψει πάνω της και να παρουσιάσει το αποτέλεσμα της δουλειάς του.

Η δε διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει εκφράσει καθαρά την επιθυμία της να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ιταλό κόουτς και θεωρείται δεδομένη η παραμονή του στον πάγκο της ομάδας.

Το δέλεαρ, ωστόσο, της επιστροφής στο καμπιονάτο είναι μεγάλο, πόσω μάλλον όταν δύο ομάδες, η Τορίνο και η Αταλάντα, έχουν κάνει ήδη κρούση στον Αντρέα Στραματσιόνι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα