Θανάσης Βασιλάκος: Tραγουδάει για τον χωρισμό του που τον «λύγισε» (βίντεο)

 

 «Σβήσ’τα φώτα» ερμήνευσε unplugged για τους διαδικτυακούς του φίλους σε Facebook και Instagram το βράδυ της Τρίτης ο Θανάσης Βασιλάκος, προκαλώντας ένα «κύμα» συγκίνησης με την ερωτική του μπαλάντα.

Με τον τραγουδιστή να μην κρύβει ότι ήταν συνεπαρμένος από μία παράξενη μοναξιά που έκανε τη νύχτα του ακόμα πιο δύσκολη, αναπόλησε να ερμηνεύσει ένα τραγούδι, καθόλου τυχαίο, που σημαίνει πολλά για εκείνον, αφού το έγραψε πριν από χρόνια για τον μεγάλο έρωτα της ζωής του που αναγκάστηκε να τον χάσει για πάντα.

Σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν το παρασκήνιο για το πώς έγραψε αυτό το τραγούδι, ο Θανάσης Βασιλάκος εμπνεύστηκε από το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης του με τον πρώτο του μεγάλο έρωτα, που του ανακοίνωσε πώς πρέπει να χωρίσουν αφού είναι αναγκασμένη να φύγει με την οικογένειά της στο εξωτερικό, χωρίς επιστροφή, χωρίς κανένα παράθυρο ανοικτό για να συνεχιστεί κάτι μεταξύ τους. Τότε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκείνος κλείστηκε στον εαυτό του, προσπαθώντας να συνέλθει, και αφιερώνοντάς της στη συνέχεια το «Σβήσ’τα φώτα και μείνε, αυτή τη νύχτα σε χρειάζομαι». Ένα αγαπημένο του τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται αυτή την περίοδο στις live εμφανίσεις που κάνει ανά την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα