Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρό αρραβωνιασμένο ζευγάρι και η μητέρα της κοπέλας

Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στις 3.00 μ.μ. στην εθνική οδό Ρεθύμνου- Ηρακλείου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Το πιο τραγικό είναι ότι νεκροί είναι ένα νεαρό ζευγάρι που είχε μόλις αρραβωνιαστεί και η μητέρα της κοπέλας. Ο πατέρας της χαροπαλεύει ενώ και η 14χρονη αδελφή της τραυματίστηκε.

Η κοπέλα είχε μετακομίσει στην Κρήτη για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της. Η οικογένειά της πήγε τις ημέρες των εορτών για να γνωρίσει την οικογένεια του γαμπρού.

Το τροχαίο σημειώθηκε έπειτα από σύγκρουση δύο οχημάτων κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τοπικά μέσα της Κρήτης, το ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, γλίστρησε στο βρεγμένο οδόστρωμα, ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» στο άλλο αυτοκίνητο.

Από το ένα όχημα ανασύρθηκαν νεκροί δύο γυναίκες και ένας άντρας, ενώ υπάρχουν τρείς ακόμα ενήλικες τραυματίες και ένα κορίτσι 14 ετών.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε δύο άνδρες, έναν 50χρονο και έναν 47χρονο και τους μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ με τραύματα. Επίσης, σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται και ένας 36χρονος ο οποίος έχει διασωληνωθεί ενώ σε καλή κατάσταση αλλά τραυματισμένο είναι ένα κοριτσάκι 14 ετών το οποίο παρελήφθη από την Κινητή Μονάδα του Χαμόγελου του Παιδιού με συνοδεία γιατρού του ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες από το CretaLive λένε ότι οι γυναίκες που έχασαν τη ζωή τουw, δεν ζούσαν μόνιμα στην Κρήτη αλλά βρίσκονταν στο νησί για την εορταστική περίοδο.

πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα