“Θα ήταν εγκληματικό να προχωρήσει η χώρα σε εκλογές”

Δεν θέλει εκλογές η Νέα Δημοκρατία και αυτό τόνισε ο Κώστας Καραγκούνης. Μιλώντας στον realfm 97,8 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.  είπε ότι “θα ήταν εγκληματικό να προχωρήσει η Ελλάδα σε εκλογές” ενώ  εκτίμησε πως παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, στο ερώτημα ποια είναι η πρόβλεψή του για τις πολιτικές εξελίξεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε:«Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει φύγει, δεν το έχουν αποφύγει και βέβαια το λένε όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες ότι είναι ανα πάσα στιγμή στο τραπέζι. Η συμφωνία έχει διάφορα στάδια. Την Τετάρτη θα ψηφιστεί το δεύτερο πακέτο μέτρων.

Χρονικά πηγαίνουμε έως τέλη Αυγούστου, πιθανότατα και τον Σεπτέμβρη και λίγο αργότερα, ώστε να κλειδώσει η συμφωνία, διότι μετά ξεκινάει η επόμενη φάση που είναι η εφαρμογή της συμφωνίας»

Στην επισήμανση ότι το νωρίτερο που θα μπορούσαμε δούμε εκλογές στη χώρα είναι τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου, ο πρώην υπουργός είπε:

«Θα ήταν εγκληματικό να προχωρήσει η χώρα σε εκλογές, όχι ότι η Νέα Δημοκρατία φοβάται τις εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιβεβαιώσει την θεωρία της αριστερής παρένθεση. Για την χώρα θα ήταν ό,τι χειρότερο να πάμε σε εκλογές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα