“Θα αναφέρω ονόματα όσων είχαν πει ότι ήθελαν να ψηφίσουν για Πρόεδρο”

Με αποκαλύψεις απειλεί ο Παναγιώτης Μελάς σε περίπτωση που κληθεί στη Δικαιοσύνη. Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, τόνισε πως θα αναφέρει  τα ονόματα όσων είχαν πει ότι ήθελαν να ψηφίσουν για Πρόεδρο.

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ απάντησε με αυτόν τον τρόπο στο «τελεσίγραφο» των ΑΝΕΛ που του ζητούσε να δώσει εντός 24 ωρών τα ονοματεπώνυμα όσων διαδίδει ότι «θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Καμμένο».

Μάλιστα, ο κ. Μελάς υποστήριξε ότι ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ, το όνομα του οποίου, όμως, δεν θέλησε να αποκαλύψει, του ανέφερε ότι δέχεται μεγάλη πίεση από την εκλογική του περιφέρεια, για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Ένας βουλευτής με παρακάλεσε να πω στον κ. Καμμένο, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διότι διαμαρτύρονται πολλοί ψηφοφόροι του, διότι δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου, περί δωροδοκίας, τις χαρακτήρισε «κακοήθειες και αισχρές καταστάσεις», ενώ κατήγγειλε για μια ακόμη φορά  πως «τα συζητούσαν ο κ. Καμμένος με την κα Ξουλίδου και τα απέκρυπταν από εμένα», παρά την απόπειρα εμπλοκής του ονόματός του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα