“Θα ανοίξω τις πόρτες στην κοινωνία”

Στο τι σκοπεύει  να κάνει την επομένη των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, αν εκελγεί πρόεδρος, αναφέρθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Η πρώτη μου κίνηση ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι να ζητήσω την παραίτηση όλων των ανθρώπων του κομματικού μηχανισμού της Συγγρού, που δυστυχώς έχουν τεράστια ευθύνη που οδήγησαν την παράταξη σ’ αυτά τα χαμηλά ποσοστά. Και μάλιστα έχοντας απέναντι μια πολύ επικίνδυνη και ανίκανη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση με ιδεοληψίες της αριστεράς, που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή», δήλωσε  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

«Αυτή η αποστειρωμένη ΝΔ έχει ημερομηνία λήξης την 20η Δεκεμβρίου το βράδυ. Την επόμενη μέρα θα ανοίξω τις πόρτες και τα παράθυρα στην κοινωνία», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, επισημαίνοντας ότι το γεγονός ότι η υποψηφιότητά του στηρίζεται από ανθρώπους, που προέρχονται από τη δημοκρατική δεξιά μέχρι τις παρυφές της πατριωτικής αριστεράς, σημαίνει ότι μπορεί να ενώσει. «Την επόμενη μέρα αυτό ακριβώς θέλω να κάνω, να ανοίξω και πάλι την παράταξη στην κοινωνία, διότι τα τελευταία χρόνια η παράταξή μας έβαλε ταμπέλες στον εαυτό της, με αποτέλεσμα να συρρικνωθεί, να μικρύνει», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα