«Θα γίνουμε Αργεντινή, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία»

Κορυφώνεται μέρα με τη μέρα η αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών, αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών. Ο Γιάννης Μιχελάκης, με συνέντευξή του  στην εφημερίδα «Το Βήμα» εξαπέλυσε νέα δριμεία επίθεση κατά του κόμματος της Κουμουνδούρου, λέγοντας ότι «δε θα αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να μας κάνει Αργεντινή». Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών, αποκαλύπτει ότι οι ευρωεκλογές θα διεξαχθούν οριστικά στις 25 Μαΐου, με τροπολογία που θα καταθέσει στη Βουλή τροπολογίας, η οποία θα δίνει τέλος στην ασάφεια του εκλογικού νόμου, ενώ απορρίπτει το αίτημα της αντιπολίτευσης να διεξαχθούν μια εβδομάδα νωρίτερα

Ειδικότερα, μιλώντας στην εφημερίδα, ερωτώμενος σχετικά με το επιχείρημα του Πρωθυπουργού για χρεωκοπία της χώρας σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ έλθει στην εξουσία, ο κ. Μιχελάκης ξεκαθάρισε: «Να το πω με μια κουβέντα: επιλογές Αργεντινής θα έχουν αποτελέσματα χειρότερα από αυτά της Αργεντινής. Και τέλος πάντων, δεν θα αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να μας κάνει Αργεντινή!».

Ο υπουργός Εσωτερικών, εξήγησε παράλληλα την απόφαση να συμπέσουν οι Ευρωεκλογές με τον β΄ γύρο των Δημοτικών εκλογών: «Φαντάζεστε τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργούνταν, αν την πρώτη Κυριακή των Αυτοδιοικητικών εκλογών, με σταυρό προτίμησης, για δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους σε δυο ξεχωριστές κάλπες, προσθέταμε και μια τρίτη για την Ευρωβουλή;».

«Δεν θα γίνουν εθνικές εκλογές»

Τονίζει ακόμη, πάντως, ότι δεν θα γίνουν Εθνικές εκλογές και σημειώνει πως η συνεχής εκλογολογία βλάπτει τη χώρα. Εκτιμά ότι η Ν.Δ. θα είναι πρώτη δύναμη στις Ευρωεκλογές και πως θα κερδίσει τις Εθνικές εκλογές.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα