Θα δώσει τη μάχη του για τον Νέτο ο Ολυμπιακός

Πριν λίγες μέρες, ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε ότι η περίπτωση του Νέτο είναι δύσκολη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν αποτελεί προτεραιότητά του. Προφανώς μπλόφαρε, καθώς σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Πορτογάλου, αλλά δίνει μάχη για την απόκτησή του.

Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον συμπατριώτη του αμυντικό της Ζενίτ, προκειμένου να τον πείσει ότι υπάρχει μεγάλη προοπτική στον σύλλογο του Πειραιά. Η περίπτωσή του όντως δεν είναι απλή, καθώς πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ρωσικό σύλλογο και υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως, εμφανίζονται διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο, καθώς θεωρούν τον Νέτο ιδανική λύση για την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Στην Πορτογαλία υπάρχει πληθώρα δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία ο Μάρκο Σίλβα είχε επαφή με τον προπονητή των Ρώσων, Αντρέ Βίλας Μπόας, θέλοντας να μάθει τα δεδομένα για τον Λουίς Νέτο και κατά πόσο υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Τονίζεται δε, πως ο Ολυμπιακός αναμένεται να επιστρέψει στη διεκδίκηση του παίκτη, όχι όμως, για την άμεση μεταγραφή του, αλλά για τον δανεισμό του για έναν χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα