«Θα είμαι με την Πορτογαλία»!

Βρήκαμε ποια Εθνική θα υποστηρίζουμε στο Euro 2016, αφού θα απουσιάζει η Εθνική μας ομάδας. Το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος. Ο Κώστας Μήτρογλου, τουλάχιστον αυτούς θα υποστηρίζει.

Τα λόγια του για τον Πορτογάλο προπονητή τα εξέφρασε στην εφημερίδα Record: «Τι μπορείς να πεις για τον Φερνάντο Σάντος; Περάσαμε απίστευτα χρόνια με τον Σάντος. Αξέχαστες στιγμές. Είναι τρομερός προπονητής και δάσκαλος. Και τώρα που η Ελλάδα δε θα συμμετάσχει στο Euro 2016, εύχομαι να το κάνει η Πορτογαλία. Θα υποστηρίξω, χωρίς αμφιβολία, την Πορτογαλία εξαιτίας του Σάντος. Όχι μόνο γιατί έχουμε ζήσει τόσα πράγματα, αλλά γιατί το αξίζει. Είναι μοναδικός τεχνικός.

Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν, εάν ο κύριος Σάντος συνέχιζε στην Εθνική. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν ένας προπονητής δουλεύει τόσα χρόνια με την ίδια ομάδα, είναι δύσκολο να ξαναβρείς ισορροπία. Ο Φερνάντο Σάντος δούλεψε τέσσερα χρόνια μαζί μας και είχαμε μία πολύ δυνατή δομή στην ομάδα. Δεν ξέρω εάν ήταν η αποχώρησή που ο λόγος που δεν πετύχαμε να προκριθούμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε ξανά μπροστά».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα