“Θα είμαι πάντα δίπλα σας”

Τα μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από τη Λεωφόρο Συγγρού ο Αντώνης Σαμαράς το μεσημέρι της Τρίτης. Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήγε στο γραφείο του τρίτου ορόφου όπου πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα και δέχτηκε τους στενούς του συνεργάτες και τους διευθυντές με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

” Θα είμαι δίπλα σας πάντα, δεν θα ξεχάσω τις στιγμές που περάσαμε μαζί” είπε ο Σαμαράς αποχωρώντας από το γραφείο του όταν όσοι είχαν συγκεντρωθεί εκεί τον χειροκροτούσαν και του εύχονταν να είναι υγιής και να συμβάλλει με την εμπειρία του στα δύσκολα που περνάει ο τόπος.

Πέραν των συνεργατών, εκεί ήταν ελάχιστοι βουλευτές γεγονός που σχολιάστηκε έντονα. Αναμεσά τους ο Δ. Σταμάτης, Ο Α. Κατσανιώτης, ο Άκης Γεροντόπουλος , ο Χρ. Σταικούρας και ο ευρωβουλευτής Μ. Κεφαλογιάννης.

Ο Σαμαράς αποχωρεί μετά από περίπου 6 χρόνια στο τιμόνι του κόμματος. Πάντως, στην Συγγρού πέραν των συγκινητικών στιγμών του αποχαιρετισμού οι υπάλληλοι είναι ανάστατοι καθώς έχουν να πληρωθούν τέσσερις μήνες και αγωνιούν γιά τις εξελίξεις στη ΝΔ, ένα κόμμα που χρωστάει στις Τράπεζες πάνω από 120 εκ ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα