«Θα είμαστε… πρωταθλητές»

Σε… ατυχία απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο (22/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Σαββίδης, συμπεραίνοντας ότι ο «δικέφαλος του βορρά» θα αναδειχθεί πρωταθλητής στο φινάλε της σεζόν.

Ο γιος του ισχυρού άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο ματς, αλλά άτυχοι, ενώ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και το υβριστικό πανό για την οικογένειά του, αλλά και τα όσα προηγήθηκαν του ματς εντός και εκτός γηπέδου.

«Ξύπνησα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου, υπάρχουν πολλοί οι λόγοι γι’ αυτό. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά άτυχοι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτά συμβαίνουν. Μας κοροϊδεύουν επειδή μαζευτήκαμε όλοι μαζί στην Τούμπα, αλλά την ίδια ώρα εκείνοι πανηγυρίζουν την τυχερή τους νίκη σαν τρελοί, σαν να κέρδισαν την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου. Έσπασαν γραφεία πριν τον αγώνα, έκαψαν ένα τρένο στη Θύρα τους, σήκωσαν ένα πανό κατά της οικογένειάς μου… Μετά από όλα αυτά, μπορώ να πω το εξής… Η οικογένειά μου γίνεται πιο δυνατή σε αυτή τη χώρα και φοβούνται. Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει σε αυτή τη χώρα και φοβούνται. Είμαστε ΠΑΟΚ, θα είμαστε πρωταθλητές φέτος ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.

ΥΓ: Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που ο κόσμος του οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν το δικό τους μυαλό και είναι ανεξάρτητοι. Ξέρετε εσείς καλύτερα. Μόνο ΠΑΟΚ. Εμείς μαζί για μια ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media, συνοδεύοντας το κείμενό του με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από την Τούμπα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα