«Θα επιτεθούμε περισσότερο»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Λισσαβόνα ο Τάκης Λεμονής.

Μιλώντας στις κάμερες ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» εξήγησε πως ναι μεν ο Ολυμπιακός θέλει τους 3 βαθμούς, ωστόσο δε θα πρέπει ν’ αγχωθεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν το ματς θα είναι διαφορετικό με εκείνο στο “Γ. Καραϊσκάκης”: «Ελπίζω να είναι διαφορετικό από όλες τις απόψεις. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε μαζί τα παιχνίδια στη διοργάνωση αρχής γενομένης με εκείνο της Γιουβέντους. Κάπως έτσι θα είναι το σκεπτικό μας και ελπίζω και πρέπει αυτή τη φορά να επιτεθούμε περισσότερο».

Για την εικόνα της Σπόρτινγκ: «Οπως όλες οι ομάδες έτσι και η Σπόρτινγκ έχουν αδύνατα και δυνατά σημεία. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, κάτι το οποίο έδειξε και κόντρα στην Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι αν όχι στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις ομάδες λίγο πιο κάτω σίγουρα».

Για το αν χρειάζεται υπομονή και συγκέντρωση: «Το θέμα υπομονής το συζητάμε στο Καραϊσκάκη που θέλουμε να διασπάσουμε εμείς τις άμυνες που είναι κλειστές. Είναι διαφορετικό ματς εμείς κυνηγάμε μονό τη νίκη από εκεί και πέρα δεν πρέπει να αγχωθούμε και πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, αλλά θεωρώ ότι αν έχουμε το ίδιο σκεπτικό και θεωρώ ότι αν μπούμε μέσα στο ματς να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Αν μπούμε σε αυτή την λογική θα είμαστε καλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα