«Θα επουλώσουμε τις πληγές»

Οι επισκέψεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου στις περιοχές της Αθήνας, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Το Σάββατο το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας βρέθηκε στους Αμπελόκηπους, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής ενώ επιτέθηκε εκ νέου στον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, κατηγορώντας τον (ξανά) για ανυπαρξία. Παράλληλα επεσήμανε ότι «εμείς θα επουλώσουμε τις πληγές, που άφησε η σημερινή δημοτική αρχή της Αθήνας».

Αναλυτικά η δήλωση

Σε δήλωση του ο κ. Σπηλιωτόπουλος, τόνισε:

«Η μοναδική παρουσία της Δημοτικής Αρχής είναι η ανυπαρξία της. Έτσι και εδώ στο γήπεδο μπάσκετ υπάρχει βρωμιά και εγκατάλειψη. Πήραμε την υπόθεση στα χέρια μας. Αναλάβαμε την πρωτοβουλία και καθαρίζουμε εμείς μαζί με τους εθελοντές το γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο.

Παραδίδουμε το γήπεδο μπάσκετ στους δημότες της Αθήνας καθαρό. Η εθελοντική συμμετοχή όλων μας μπορεί πραγματικά να παραδώσει σε συνεργασία με τους εργαζόμενους μια Αθήνα πιο καθαρή πιο ζωντανή πιο φιλόξενη. Σε κάθε περίπτωση η Αθήνα μπορεί να σταθεί στα πόδια της αν δουλέψουμε εμείς, όλες και όλοι μαζί. Σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι να επουλώσουμε τις πληγές που αφήνει πίσω της, η ανυπαρξία της σημερινής δημοτικής αρχής.»

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα