“Θα εφαρμόσουμε κανονικά το μνημόνιο”

Tην παραδοχή, λίγες ημέρες πριν απο τις εκλογές, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει κανονικά στην εφαρμογή του μνημονίου προχώρησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης. 

«Το μνημόνιο είναι μέρος του προγράμματός μας, το οποίο θα το εφαρμόσουμε» είπε  μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega o πρώην υπουργός Επικρατείας.

Παράλληλα υποστήριξε πως το μνημόνιο έχει και τα… καλά του: «Δεν έχουμε οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων και έχουμε πετύχει ένα καλό, καταφέραμε να αναδείξουμε το θέμα του χρέους».

Να σημειωθεί πως και στην εικόνα του Αλέξη Τσίπρα στο χθεσινό ντιμπέιτ αναφέρθηκε ο τέως υπουργός Επικρατείας λέγοντας πως «προς το τέλος είχε κουραστεί και δεν ήταν τόσο χαρούμενος», προσθέτοντας ωστόσο πως «το περιεχόμενο που ήθελε να δείξει, ότι αγωνίστηκε όλο αυτό το διάστημα, το κατάφερε». Η απάντηση ήρθε από τον Νίκο Δένδια όταν πρόσθεσε πως η πιο επιτυχημένη φράση της χθεσινής αναμέτρησης ήταν πως ο πρωθυπουργός δεν είναι «ωρομίσθιος» αναφερόμενος στην επίθεση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα